Overheid

Marktgebieden

Bedrijven

Bied meer voor inwoners en bezoekers met Skopei 360.

Gemeenten

Beton, bakstenen, glas, asfalt, blik, groen en mensen zijn alle ingrediënten die een stad vormen tot wat ze is. Wanneer deze ingrediënten optimaal op elkaar zijn afgestemd, ontstaat er een gestroomlijnde flow van mensen in een stedelijk gebied. Helaas is dit meestal niet het geval. Steden slibben dicht door verkeersdrukte, openbaar vervoer sluit niet op elkaar of op de wensen van de gebruiker aan en er is ruimtegebrek. Het laatst genoemde is zelfregulerend, prijzen van gebouwen en huizen stijgen immers wanneer er een grote vraag naar is. De keerzijde is wel dat er tegelijkertijd een toename ontstaat van woon- en werkverkeer waardoor verkeersstress alleen maar verergert op belangrijke stedelijke verkeersaders. Een allesomvattende oplossing is hier nog niet voor, maar we kunnen al wel kijken hoe we vervoerstromen beter op elkaar kunnen afstemmen voor een betere ontsluiting en een afname van verkeersdrukte.

Skopei biedt hiervoor deelfietsen met elektronische sloten. Deze sloten zijn te openen zonder fysieke sleuteloverdracht. Hierdoor zijn de fietsen eenvoudig toegankelijk voor iedereen. Naast dat het gedeeltelijk de auto en het openbaar vervoer kan vervangen is het met name ook een aanvulling op beide. Door de hoge flexibiliteit van de fiets ten opzichte van het openbaar vervoer is het een uitermate geschikt middel om een beter ontsluiting te realiseren. Behalve dat het een goed alternatief is ten opzichte van andere mobiliteitsoplossingen is het ook de meest milieuvriendelijk verkeersoplossing. Bent u binnen uw gemeente opzoek naar duurzame en gebruiksvriendelijke mobiliteitsoplossingen neem dan contact met ons op.

Pijlers
Bereikbaarheid

Wij zien mobiliteit als dé voorwaarde voor het economisch functioneren van een gebied. Bewoners en bezoekers moeten in staat zijn uw gemeente te bereiken tegen een aanvaardbare investering in tijd, geld en moeite.

Gastvrijheid

Het Skopei Cycling fietsdeelsysteem is een duurzaam en gastvrij gebaar naar uw inwoners, bedrijven en toeristen. Iedere gemeente is aantrekkelijker vanaf de fiets.

Duurzaamheid

Gedeeld gebruik van bedrijfsmiddelen en mobiliteit is dé manier om de impact op het milieu te minimaliseren. Middels Skopei 360 stellen wij u in staat om de verandering naar een circulaire deeleconomie in te zetten.

Meer info? Neem contact op

Contact us

Curious what we can do for you?

Contact

This website uses cookies to enhance user experience and to provide us with visitor analytics.