Vastgoedbeheerders

Marktgebieden

Skopei Marktgebieden Vastgoedbeheerders
Overheid

Duurzame vastgoed oplossingen

Vastgoedbeheerders

Een gebouw is meer dan een stapel stenen. Als vastgoedbeheerder bent u altijd bezig met het optimaliseren van uw vastgoed. Skopei 360 ondersteunt u hiermee in de breedste zin van het woord. De route naar uw locatie, de parkeerplek en het toegangsbeheer worden uit handen genomen door Skopei 360 software en slimme hardware.

Pijlers
Heractivatie

Door een schil van levendigheid over leegstand te creëren, zijn we in staat panden een nieuw leven te geven. Cloud-based toegangscontrole en alternatieve vormen van mobiliteit boosten de mogelijkheden van ongebruikt vastgoed.

Gedeeld gebruik

Meer bereiken met minder vierkante meters is mogelijk door het beter inzichtelijk én toegankelijk maken van vastgoed. Dit doen wij middels onze Skopei 360 omgeving, die organisaties in staat stelt bedrijfsruimte en -middelen eenvoudig te delen binnen gesloten communities.

Gezonde lifestyle

De duurzaamheid van een pand is belangrijk, maar het gebruik ervan ook. Wij hechten waarde aan blije en gezonde werknemers. Door flexibele inzet van werkruimte, mobiliteit en aanvullende dienstverlening, zorgt u voor positieve prikkels voor gebruikers van uw pand.

Skopei 360®

Gebiedsbeheer

Ontwikkel samen aan een levendig én verantwoorde woon- en werkomgeving.
Download
Kansen voor gebieds- beheerders

Meer info? Neem contact op

Contact us

Curious what we can do for you?

Contact

This website uses cookies to enhance user experience and to provide us with visitor analytics.