Skopei Bicycle E-Lock

Remote systems

Skopei Remote systems Skopei Bicycle E-Lock
Skopei E-Lock

Plug-and-play fietsdelen

E-Lock

Maak het beheer van uw fietsenvloot eenvoudiger dan ooit met de Skopei Bicycle E-Lock. Het sleutelloze fietsslot, voorzien van GPS en WAN (internet) zorgt ervoor dat u van iedere fiets een deelfiets kunt maken. Maak een reservering voor een fiets middels de webportal of de app en ontvang een pincode waarmee u de fiets kunt openen.

Gebruik uw mobiel om reserveringen te maken

Reserveren

Download de Skopei 360 app en registreer uzelf als Skopei 360 gebruiker. Middels de app kunt u eenvoudig fietsen lokaliseren en reserveren. Zo heeft u altijd een deelfiets binnen handbereik.

Voordelen
Gebruiksgemak

De Skopei Bicycle E-locks worden gekoppeld aan het Skopei 360 deel- en reserveringssysteem. Daarmee wordt u volledig ontzorgd en kunnen mensen zelfstandig een fiets reserveren en openen.

Veiligheid

Ieder E-lock is voorzien van GPS en een internetverbinding. Daardoor kunt u de positie van het slot (en daarmee de fiets) volgen. De positie en statusinformatie van het slot wordt met een interval verstuurd naar de Skopei 360 beheeromgeving.

Kostenbesparend

De E-lock draait volledig autonoom, wat inhoudt dat u geen FTE’s meer kwijt bent aan sleuteluitgifte. Het melden van een lekke band of andere mankementen kan direct door de eindgebruiker worden geregistreerd in de Skopei 360 app.

Contact us

Curious what we can do for you?

Contact

This website uses cookies to enhance user experience and to provide us with visitor analytics.