Skopei 360®

Cloud diensten

Skopei Cloud diensten Skopei 360®
Hospitality module


Maak uw organisatie flexibeler, productiever en slimmer met Skopei 360®

Het deel- en verhuurplatform stelt u in staat om altijd en overal uw eigen bedrijfsbezittingen te delen en verhuren, evenals gebruik te maken van andere aanbieders. Het platform is te gebruiken via een cloud-based webportal en mobiele apps voor Android en iOS. Daarnaast hebben wij voor verhuurbedrijven een stand-alone baliesoftware pakket ontwikkeld, deze is te koppelen aan Skopei 360 waardoor u kunt profiteren van duizenden Skopei gebruikers.


Start nu!

Plug-&-Play

Voer uw bedrijfsmiddelen en gebruikers in op de Skopei 360 portal. Stel uw deel- en verhuurcondities in en u bent klaar om te delen. Wenst u uw bedrijfsmiddelen intern te delen op een afgesloten netwerk, dan kiest u voor een eigen Skopei-omgeving inclusief eigen domein. Bijvoorbeeld uwbedrijf.skopei.com

Middels het dashboard heeft u real-time inzicht in gebruik en financiën. Ook beheert u hier de rechten en permissies van uw gebruikers. Indien u Skopei Remote Systems heeft gekoppeld aan uw omgeving, vindt u deze direct terug in uw dashboard.

Hoe het werkt

Reserveren met één klik

Heeft u nog géén Skopei account, maak er een aan op 360.skopei.com. Na een e-mail verificatie heeft u toegang tot het publieke aanbod van Skopei diensten. Dit varieert van werkplekken, parkeerplaatsen en vergaderruimtes tot deelfietsen en catering. Middels de Skopei 360 webportal, App of balieverhuur kunt u een reservering maken. U ontvangt direct een bevestiging van uw reservering in de Skopei 360 app én in uw mailbox. Indien u een dienst heeft gereserveerd voorzien van een Skopei e-Lock ontvangt u ook uw digitale toegangscode.

Privé netwerk

Profiteer van extra diensten

Bent u door uw werkgever gekoppeld aan een privé netwerk, heeft u naast het publieke aanbod ook toegang tot het privé aanbod van uw werkgever. Uw werkgever kan hiervoor mobiliteitsbudgetten hebben ingesteld, waardoor u zelfs kosteloos gebruik kan maken van deze diensten.

Community

Optimaal gebruik van uw assets

Maak optimaal gebruik van uw bedrijfsbezit door het intern te delen en extern te verhuren. Vul de behoefte aan mobiliteit, werkplekken of parkeerplaatsen aan via het aanbod in uw community of huur het extern.


ENTRY POINTS
Webportal

Ontdek het gemak van het cloud-based reserveringssysteem. Beheer uw profiel en reserveringen vanaf uw computer.

App (iOS en Android)

Ideaal voor onderweg. De gebruikersvriendelijke interface helpt u eenvoudig te boeken waar u behoefte aan heeft.

Point-of-Sale

De volledig doorontwikkelde baliesoftware voor verhuurorganisaties. Lokaal te gebruiken maar ook te koppelen aan het Skopei 360 platform.

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Contact

This website uses cookies to enhance user experience and to provide us with visitor analytics.