Skopei 360® POS

Cloud diensten

Skopei Cloud diensten Skopei 360® POS
Hospitality module

Multi-channel verhuurplatform

Dé tool voor verhuurbedrijven

Wij bieden u een op maat gemaakt verhuursysteem -geschikt voor balieverhuur - combineerbaar met het Skopei 360 cloud-based verhuurplatform. Zo profiteert u niet alleen van de duizenden gebruikers van Skopei 360, maar ook van het eenvoudige reserveringssyteem.

Ondervinden uw klanten onverhoopt een probleem, laten ze dit eenvoudig weten via de app. Een serviceticket wordt automatisch aangemaakt en doorgestuurd naar de beheerder.Balieverhuur

Dashboard

Als verhuurder bent u gebaat bij overzicht en duidelijkheid. Daarom hebben wij een dashboard ontwikkeld waar u alle relevante informatie over beschikbaarheid, uitgegeven items, retournames, serivce tickets en rapportages.

Service tickets

Verhoog uw servicegraad

Uw verhuurobjecten zijn natuurlijk in goede conditie, echter kan het altijd voorkomen dat er iets fout gaat. Wat is er nu fijner dan dat de gebruiker dit tijdens de verhuurperiode direct zelf kan doorgeven. Zodat u direct actie kan ondernemen en wanneer nodig een omruil kan laten plaatsvinden? De ingebouwde service ticketing module in Skopei 360® stelt u hiertoe in staat!

Aanbod

Voor ieder verhuurder

Al uw verhuurobjecten in één platform. Of u nu fietsen verhuurd of boten, op Skopei 360® krijg alles een plek. Middels de uitgebreide prijsmodellen is er altijd een manier om uw aanbod op de door ú gewenste manier te prijzen. Ook voegt u eenvoudig zelf foto's, omschrijvingen en faciliteiten toe aan uw aanbod. Alles via de cloud, dus u heeft overal en altijd toegang.

Multi-channel
Skopei 360

Gebruikers kunnen eenvoudig reserveringen maken van uw aanbod op Skopei 360. Zo bent u toegankelijk voor alle gebruikers op Skopei 360.

POS

Heeft u klanten op een verhuurlocatie die een reservering willen maken dan biedt onze baliesoftware uitkomst. Hier registreert u zelf de verhuur van items. Al onze systemen zijn aan elkaar gekoppeld zodat u altijd in het bezit bent van up-to-date informatie.

Website plugin

Heeft u al een eigen website, gebruik dan onze website plugin om online reserveren op uw website mogelijk te maken.

Skopei 360® POS Brochure

Maak de stap naar online met Skopei 360® Point-Of-Sale. Download de brochure en ontdek de voordelen voor uw organisatie

Meer informatie over Skopei 360® POS

Contact us

Curious what we can do for you?

Contact

This website uses cookies to enhance user experience and to provide us with visitor analytics.