Toegangsbeheer

Cloud diensten

Skopei Cloud diensten Toegangsbeheer
Mobiliteitsbeheer

Alles op één plek

Beheer en controle


Het nieuwe flexibele werken vergt nieuwe mobiliteitsoplossingen. Werknemers zijn niet meer gebonden aan één vaste werklocatie. Om deze flexibilisering te faciliteren ontstaat er vraag naar nieuwe mogelijkheden voor toegangsbeheer en -controle. Met de Skopei 360 module toegangsbeheer in combinatie met de Skopei 360 sloten kunt u eenvoudig aangeven wie, wanneer en waar toegang heeft, permanent of op basis van reserveringen.

Cloud-based

Autorisatie en identifcatie

Skopei 360 biedt organisaties innovatieve hard-en software oplossingen voor het nieuwe werken. Onze elektronische sloten stellen u instaat om op een gecontroleerde wijze toegang te verlenen tot uw werk- en vergaderruimtes. Creëer in het Skopei 360 portal gesloten netwerken en geef permissies aan individuen om ruimtes te reserveren. Een bluetooth verbinding van de telefoon met het skopei 360 slot geeft toegang tot de gereserveerde ruimte. Werkplek delen was nog nooit zo eenvoudig en veilig.

Daarnaast heeft Skopei 360 deze technologie ook toegepast op slagbomen. Klanten en werknemers reserveren via Skopei 360 een parkeerplaats bij uw organisatie en slagbomen kunnen eenvoudig geopend worden via een bluetooth verbinding of met een code.

Voordelen
Communities

Creëer eenvoudig communities waarin u individuen permissies verleent om ruimtes te reserveren. Zo weet u altijd wie er gebruikt maakt van uw ruimte.

Publiekelijk

Wilt u werk- of vergaderplekken publiekelijk delen, dan is dat in een handomdraai gerealiseerd. Ruimtes kunnen gereserveerd worden door alle Skopei 360 gebruikers.

Combineer met Skopei sloten

Combineer onze toegangsbeheer module met onze sloten, zodat ruimtes alleen toegankelijk zijn met een geldige pincode.

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Contact

This website uses cookies to enhance user experience and to provide us with visitor analytics.